Založ si blog

„Republiku si rozvracať nedáme“! !!

História sa opakuje. Predsa len…Ale teraz toto už nie je fraška: ide o republiku a o to, aby sme neboli zatiahnutí do globálnych hier –hrozí „prevzatie“ republiky v mene boja proti „zlej vláde“…Ak sme dúfali, že „strecha“ Európskej Únie nás ochráni pred terorizmom, už si to po chronicky sa opakujúcich  tragédiách v európskych hlavných mestách za posledných pár rokov nemyslíme. Ak sme si mysleli, že voľný pohyb osôb, kapitálu a tovaru je pre naše dobro, dnes už vieme, že „šengenské hranice“ nik neochraňoval, kým sa nespamätali Maďari a postupne ďalší v Európskej Únii…ak sme si mysleli, že vďaka európskej polícii a vďaka po zuby ozbrojeným profesionálnym vojakom armády NATO bude naša bezpečnosť ako najvyššia európska hodnota chránená „zvonka“ i „zvnútra“, dnes už vieme, že to je falošná nádej…oni chránia majetky bohatých a vlastníctvo globálnych korporácií, nie občanov krajín Európy.

A čo by sa stalo, ak by bol býval teroristický útok na Slovensku? Stala sa však „iba dvojnásobná vražda“ a pri všetkej úcte k a všetkému významu k obetiam, týždenne na Slovensku umiera z kriminálnych príčin dosť ľudí a „občania sa nemobilizovali“…prečo teda TERAZ? Akosi prirýchlo prišlo verejné odsúdenie bez prezumpcie neviny, že „za to môže minister, za to môže vláda“ a sám pán prezident sa pustil do boja – a kde bol doteraz? Nepripomína to zostrelenie lietadla holanských aerolínií nad bojovou zónou Donecka, keď lietadlo ešte ani nedopadlo na zem a vinník už bol jasný? Dnes sú ľudia vyškolení krimiseriálmi a vedia, že po spáchaní hrdelného zločinu nasleduje mnohomesačná mravenčia práca desiatok kriminalistov, lebo ani vrahovia len tak na odhalenie nečakajú…

A tak, čo to je, tie zhromaždené „občianstva“ a pochody po odhalení vraždy? Azda sa „občianstvo zobudilo“ práve 1.marca? Kde bolo, keď zabíjali iných, kde bolo, keď prišla o život babka pre pár eur v peňaženke, kde bolo, keď chlapík znásilnil a zabil ženu – aha, to bolo sotva pred 20 dňami?

Náš bulvár už zabudol čo písal? Dnes hanobí vládu a vraj „rozhorčení Slováci“ nechcú viac vládu? Ktorí konkrétne? „Naši?“  – či vaši Slováci….

Lebo toto boli “naši?“ To sme už tak rozdelení v tej slovenskej spoločnosti, na „našich“ a na „nepriateľov“?

Počul som za 48 hodín už niekoľko ráz aj iný hlas verejnosti: Republiku si rozvracať nedáme!

Pozor, nie každý miluje súčasnú vládu, ale najmä starší vedia, ako sa rozbíjala republika pred „Mníchovom“ a vždy, keď sa zahraničné výzvedné centrály rozhodli konať.

Nie, Slovenskú republiku si rozvracať nedáme….  Ani vlastným prezidentom!

 

 

 

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 188991x
Priemerná čítanosť článkov: 2821x

Autor blogu

Kategórie