Založ si blog

Poďme my Slováci pekne „kolonizovať“ Nemecko!

 

Nemecko „má hlad“  po nových ľuďoch, preto je ochotné vynaložiť do roku 2022 až 78 miliárd, teda 78 tisíc miliónov Eur !!! Fantastická správa pre obyčajných ľudí na Slovensku. Amerika také správy donášala koncom 19.storočia, ale veď Nemecko je bližšie – dá sa tam dôjsť autobusom, železnicou, vlastným starším autom…ako „Dederónci“ v roku 1989. POĎME!

Ak sa uvádza podľa ČTK, že „Nemecké náklady na migrantov výrazne rastú, v roku 2022 to bude takmer 80 miliárd Eur“ a ak  píše nemecký Der Spiegel, že „sociálne platby migrantom by mali činiť takmer 21 miliárd eur, ďalších 13 miliárd eur by malo byť vynaložených na integračné opatrenia, napríklad na jazykové kurzy,“ my tu už doma nemáme čo robiť. Oproti miliónom migrantov z Afriky a Ázie je nás sotva 5 a pol milióna a nebudeme stáť nemeckú vládu toľko peňazí…Ako sa ďalej píše a je to i tu v článku v tlačenej Pravde, „Migračné náklady v Nemecku v posledných rokoch výrazne narástli, pretože do krajiny od roku 2015 prišlo okolo 1,4 milióna žiadateľov o azyl. Napriek tomu sa vďaka veľmi dobrej hospodárskej situácii darí spolkovej republike tieto výdavky kryť bez deficitov štátneho rozpočtu.“ No normálne hospodársky zázrak ( tvrdo si to odmakávame my tu na Slovensku, keďže nás zdierajú prevažne nemecké firmy a už 28 rokov z nás žmýkajú všetok blahobyt vo svoj prospech – ale nielen z nás, z celej Európy.

Podme teda my, pôjdeme ta pekne na svojich starých škodovkách a táliách a renaultoch a žigulách, pekne sa premiestnime na nemecké územia, ta kde ich je vraj málo, do krásnych údolí a krásnych riečnych meandrov, nie, my nemusíme do velkomiest, tam nech si zostanú tí novodobí mešťania z Afriky a Azie.  Vytvoríme si rýchlo svoje občiny, svoje dediny, ale nebudeme si tvoriť  tie „no- go“ zóny, naopak, my na vlastnom vybudovanom RINKU ponúkneme slivovicu, žinčicu, budeme pekne VIDIECKYM OBYVATELSTVOM z novej európskej migrácie pre Nemecko. Tých 21 miliárd Eur predsa treba nejako pre slovenský národný živel zužitkovať, keď už sme tí Európania a nikomu od roku 2004, keď nás integrovali, nevadí, že máme mizerné platy ( aj  ak sme zamestnaní , aj trikrát nižšie)  a že máme dôchodky – zato že sme asi prehrali studenú vojnu – asi 10krát nižšie. A že náš štátny rozpočet je trvalo deficitný a sme neskutočne zadĺžení. Tam budeme žiť zdravým vidieckym a národným životom, zaznie reč slovenská, rozhoria sa vatry a budeme ctiť všetky slovenské sviatky.

Čo s nami môžu urobiť? VEĎ SME MIGRANTI!!! Príčiny migrácie si vyhľadáme v Marrakéšskej zmluve, určite sa to pasuje i na Slovensko. A takých 800 Eur v čistom každý mesiac, no to nemusí byť iba na PIKNIK počas leta, do jesene si postavíme vlastné chalupy – lebo veď čo Slovák to remeselník a stavbár, a ešte aj využijeme Eurofondy a postavíme si nové sídla. Predstavte si tie názvy: Nová Žilina, Nová Bratislava, Nové Humenné, Nová Rimavská Sobota!!!  Nám sa tlačia do republiky do nemeckých montovní Rumuni, Ukrajinci, Srbi, tak my sa pohneme ďalej. Veď  v EÚ je sloboda pohybu, nie sú hranice a že budeme oficiálne MIGRANTI? Nuž ak tento status môžu požívať a platby brať aj tie státisíce z násilnej vlny vniknutia cez hranice Európskej Únie NELEGÁLNI MIGRANTI, o to skôr máme na to právo my. Ak iba morálne, pripomenieme im  germánskeho feudála Lomikara z Domažlíc, ako dopadol na Božom súde, ked mu pred obesením mladý Psohlavec vykríkol „DO ROKA A DO DŇA!

Tohto leta je ideálny čas na migráciu. …teda pre nás na „kolonizáciu“ Nemecka – a nemecké euro-úrady majú veľa, veľa peňazí určených pre migrantov. Ak nič iné, na tri mesiace za 2.400 Eur „dovolenka“ v Nemecku, prečo nie? A NDR-áci takto išli – a zmenili svet.

No a ak sa niekto ohradí, že čo je to za výzva:  odpoveď: čím sa táto líši od ponuky oberať jahody a špargľu na nemeckých poliach? veď nám to ponúkajú agentúry každé leto…

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189513x
Priemerná čítanosť článkov: 2829x

Autor blogu

Kategórie