Založ si blog

Menševici?

Voľby do obecných samospráv -komunálne voľby na Slovensku vyhrali menševici. Veď ich všade volilo iba do 35 až 44 percent voličov a teda obyvateľov Slovenskej republiky. Niekto sa donedávna sťažoval, že furt tu pretrvávajú „boľševici“ a ich metódy…no dobre, faktom je, že „boľšínstvo“, teda väčšina obyvateľstva sa „vyondila“ na voľby a tých do 44 percent čo voliť bolo, to boli zúfalci zachraňujúci povesť DEMOKRACIE NA SLOVENSKU.

Ale nie, neporozumeli ste, nesťažujem sa. Iba konštatujem fakt: ak sa víťazmi v komunálnych voľbách stali ľudia s voličským oprávnením od pár po 44 percent, volila ich menšina. 

A tak sú to meňševici.

Uvidíme. Volil som – preto sa nesťažujem. Moji kandidáti boli ešte „menší“…neprešli, ale aspoň „sa ukázali na zozname. Nebolo ich všade plno, nelemovali svojim ksichtom bilbórdy, ani nevykúkali na mňa zo schránok či z internetovej reklamy.

Ozaj, mladí – a všimli ste si vy bratislavskí mladí voliči, že za hudobnou a kultúrnou celebritou Vallom sa chytrácky a lišiacki skryli ako nesympatický Štefunko tak i nie masami obdivovaný Beblavý?

Prečo mi to pripomenulo kampane hercov a umelcov v nežnej revolúcii, za ktorými sa skrývali „rozdávači majetku“ Klaus, humanisti Havel a populisti Mečiar neskôr?

 

čaká nás krásna menševická budúcnosť…. 

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 188985x
Priemerná čítanosť článkov: 2821x

Autor blogu

Kategórie