Kto a prečo otravuje mäsom a nakazenými nekvalitnými potravinami Slovensko?

27. marca 2017, asimo, Nezaradené

 

Škandál!!! A väčší ako všetky tie amnestie a obťažovania….Až náhodné a pravidelné hnačky a prílišný výskyt všeliakých náhlych črevných príhod počas roka 2016 asi zapríčinili, že sa konečne začalo hľadať, kto zapríčiňuje otravovanie slovenského obyvateľstva, ktoré si kupuje lacné dovozové mäso z obchodných sietí a ktoré si nakupujú celé systémy verejného stravovania, reštaurácií a bufetov a ktoré sme my tu na Slovensku konzumovali už niekoľko rokov za seba, teda to brazílske mrazené pravdepodobne aspoň 1- 2 roky…

Nehorázne!!! Škandál!!! 240 ton hovädzieho mäsa a deväťtisíc ton kuracieho mäsa Z BRAZÍLIE!!! To bolo zistenie, ktoré verejne vyhlásila ministerka pôdohospodárstva SR dnes v TA3 o 20,00 hod. Riaditeľ Slovenskej potravinárskej a poľnohospodárskej inšpekcie potvrdil kontrolu a zastavenie – zákaz distribúcie tohoto mäsa.

Prečo ale až teraz? Veď naši poľnohospodári už niekoľko rokov tvrdia, že nám Európska únia nakázala cez dotácie a kvóty prakticky zlikvidovať domácu výrobu hovädzieho, bravčového i hydinového mäsa a nik – ale nik z EÚ na to ani brvou nemykol! Veď „slobodný trh“ to je posvätná krava voči ktorej namietať „je prakticky zakázané“…tak a teraz sa to vypomstilo.

Kto zistí, koľko črevných príhod, koľko otrávených organizmov v priebehu tých mesiacov pôsobenia „slobodného trhu“ sme na Slovensku získali?

Prečo konečne obyvateľstvo Slovenska nepochopí, čo sme stratili keď sme si zlikvidovali vyspelé poľnohospodárstvo a potravinársku výrobu a že IBA OBNOVENIE TEJ VÝROBY A DODÁVKY VÝROBY potravín a mäsa tak max. do vzdialenosti 100 km  – tj.čerstvé a chladené, je to zdravé a najlepšie. 

NO NIE JE NÁM HANBA? Nie je to ďalší bod prečo nechceme Európsku úniu, ktorá nás nevie ochrániť pred otravou potravín?!