Mali ste v ostatnom čase hnačky a grcali ste? Nebojte sa, to nie zo stresu. . .

31. marca 2017, asimo, Nezaradené

To sa na vás podpísal iba liberálny globálny trh s globalizovanou spotrebou, ktorú vnútili Slovensku štruktúry Európskej únie.

Nie, nehromžím na Európsku Úniu, pretože predsa ako povedal chlap múdry a šéf parlamentu, chvalabohu že sme v Európskej únii, ktorá nás ochráni vždy šengenskými hranicami od zloby sveta, ktorá nás ochráni európskym zákonodarstvom od nekvality a nehygieny, nuž, lenže KEDY A KDE?

Ak sa zistili tie stovky ton, rozumej tisícky kilogramov, rozumej desaťtisíce porcií brazílskeho mäsa, poľských kurčiat, ukrajinských moriek, atď atď, prosím vás, viete si predstaviť  ako dlho už a v akom masívnom nasadení bolo obyvateľstvo Slovenska otrávené a otravované? To vážne potrebujete k tomu komisára Poirota či vrchného inšpektora Barnabyho, aby ste zistili, že sa tu deje masová otrava obyvateľstva?

…zvrchu chemitrails, teda na čistej oblohe po lietadlách hodinu i viac zanechávané stopy po lietadlách, čo v žiadnom prípade nie sú kondenzačné pary, v tekutinách chloridy a dusičnany a bohvie čo nám pridávajú do vodovodných rúr tie zahraničné akciovky čo vlastnia potrubia, zelenina zo Španielska obrábaná neumytými Afričanmi, mäso pokazené ešte v Brazílii a rozmrazované bohvie koľko krát kým ho vyložia do supermarketových pultov, alebo kým ho reštaurácie a závody verejného stravovania nepoužijú s kalkuláciou „čerstvé mäsko zo slovenských strání“?

Koľko krát vás prehnalo minulý rok? Viete, o koľko percent sa zvýšili črevné príhody, žalúdočné vredy a úmrtia z vysokého tlaku (zasolené potraviny) či ako dlho sa prejavuje otrava z dovezených potravín? Vie odpovedať minister zdravotníctva koľko je tých zdravotných prípadov z pohotovosti??

No vidíte, a netreba ani rakety ani delostrelecké míny, ani samopaly… aké ľahké je vyčistiť územie… umierame sami , ticho . a zaplatíme si to….

P.s. diskutéri, nerozčuľujte sa, už ste si boli kúpiť svoj obed v reštike? Nie som žiadny extrémista – choďte pozrieť do nemocníc a do starobincov, čím kŕmia našich nemocných a starých…. a len dúfajte, že jedáleň vašich detí a vnukov je zásobovaná z čisto slovenskej produkcie potravín…prosím, až potom súďte….