Vážne neexistujú „chemitrails“?

3. apríla 2017, asimo, Nezaradené

Vážne tie dlhotrvajúce stopy po lietadlách – chemické dráhy, trvajúce hodinu i viac na oblohe – neexistujú? Pridal som to do minulého blogu iba preto, lebo som dokladoval, ako sme otrávení a otravovaní zo vzduchu, z vody i z potravín a teda zo zeme tu  a my na Slovensku, že nám netreba ani vojnu zažiť… a namiesto oopozície voči tomu, že brazílske mäsko je predsa dobré, že voči poľským kuratám a vajciam nenamietame, lebo veď sú tak príjemne – lacné, sa zdvihli pindy diskutérov, že s tými chemitrails som to prehnal.

Nie, teraz nebude nič o otravách – potravinách – dnes o 10,00 hod bola tlačovka Únie hydinárov o tristnom nechutnom dovoze a o likvidácii slovenskej hydiny, ale dám do stávky šampanské, že z takejto tlačovky na TASR neuverejní nik z masmédií nič – už to majú zakázané – ani v telke to neuvidíte, možno si to vygúgliť….

A tak späť k chemickým dlhotrvajúcim dráham po lietadlách na oblohe – lebo: veď ak neexistujú, prečo máme my tu na autách taký čudný mastný povlak na sklách, kde napr. na prednom skle sa ani po umytí ostrekovačom nedá ten „film“ zotrieť? Obloha čistá, v marci ešte nekvitli kvety ani stromy, nepadal sneh ani dážď – čo to teda bolo? Čo to vdychujeme?… mimochodom, moje pozorovania presne k tomu zamerané som robil v Bratislave – za Bratislavou  – v piatok 17.marca – bolo krásne slnečné počasie a na oblohe pravidelne hodinu po hodine prelietavali lietadlá z juhu na sever v rôznych dráhach, každú hodinu – vytvorili do poludnia takú tú čudnú oblohu – celá pretkaná chemiskými rozpúšťajúcimi sa dráhami  a postupne sa meniacimi v takú „bielu hmlu:“ – ale čiastočne priesvitnú – a spomeňte si, že v sobotu už pršalo a bolo chladno – kašlite na predpovede počasia, tí sú o niečo len presnejší ako predpovede ekonómov….

A keď som pozorovanie robil teraz v nedeľu 2.apríla v tom istom čase na tom istom mieste – žiadne lietadlo s chemitrails, tie čo preleteli išli takmer v rovnakej dráhe v časovom odstupe možno i hodina, biele dráhy za nimi zmizli do 10 minút po prelete…

Hm? Dá niekto dotaz na pozorovacie stanice meteo, alebo lepšie, slovenským protivzdušným silám či čo to ešte zostalo?

Otázka neznie ČI? otázka znie: PREČO?