Čo za nacizmus a rasizmus sa šíri z Olympijského vedenia v 2018?

30. januára 2018, asimo, Nezaradené

To čo sa deje v 2018 v riadení olympijského hnutia pripomína, ba až predstihne prípravu „hitlerovských“ OH v 1936, keď mala byť Olympiáda v Tretej Ríši. Diskriminujú nácie, čiže národy, diskriminujú rasy, čiže žltých či bielych a začína to „smrdieť“ politikou i hospodárskym prospechom pre „niektorých“…. viac ani netreba azda písať, opatrne sa i v našich mienkotvorných médiách prebleskávajú správy o tom, že tu-tam vylúčili už 4 roky sa chystajúcich ruských olympionikov z dôvodov, ktoré by „nekúpilo“ ani dieťa v školskom športovom prebore ( podozrenie, že „vtedy“ pred 24 mesiacmi si….hulil, pil či súložil….) , iné dôvody, že „evidentne“ asi agentúra merajúca doping pred x-rokmi namerala športovému „družstvu“ Ruska čosi, čo povedzme u Američanov nevyvoláva žiadne podozrenia, že sa manipuluje vo veľkom vzorkami odobratého moču či krvi, poprípade sa pár týždňov pred uskutočnením Hier vylučujú celé počty olympionikov z Ruska iba preto, že by mohli zasiahnuť do boja o zlaté medaily. …a to sa už rozšírilo i na Paralympikov, kde teda klobúk dolu ak bezrukí či inak zdravotne postihnutí cielene udržiavajú svoj život v kondícii lebo chcú prekonať sami seba výkonom na Paraolympiáde – a zrazu sa Rusi dozvedia, že „nemôžu“,sorrry….

a to ešte nevieme, čo sa skrýva za rasistickým rozchodom Južnej a Severnej Kóreje, ktorí sa dočera vlastne dohodli na spoločnom účinkovaní na Zimných OH v Južnej Kórei. Kto zasiahol? Prečo sú pre zmenu „žltí“ športovci zo Severnej Kóreje označovaní takmer za „podľudí“, zosmiešňovaní a dehonestovaní? Jáj, ale o tom v našich médiách ani „ť“…

už ma to znechutilo tak, že práve na čas ZOH som sa rozhodol dať konečne TV-aparát do opravy….však načo mi bude „debna“ z ktorej budú vychádzať rasistické a nacistické odkazy súčasnosti?