Ruské olympijské krasokorčuliarky vybojovali olympijské zlato a striebro na ZOH 2018!

23. februára 2018, asimo, Nezaradené

Takže takto sa „otvorene“ pravdivo dnes informuje v masmédiách:

FOTO: Absolútna krása na ľade. Dve mladučké Rusky očarili celý svet Pravda.sk 23.02.2018 07:12 V olympijskom súboji krasokorčuliarok sme boli svedkami strhujúceho divadla. Postarali sa oň dve mladučké Rusky – Alina Zagitovová a Jevgenija Medvedevová. Pozrite si fotogalériu.

A ani slova o tom, že ruské športovkyne, krasokorčuliarky, získali na ZOH 2018 v Pjongjangu OLYMPIJSKÉ ZLATO a OLYMPIJSKÉ STRIEBRO pre …seba? Ruskú federáciu, ktorá NESMIE byť na Olympiáde? Kto to zakázal? HITLER? Mussolini? A či Merkelová či TRUMP? Nie, WADA a MOV, novofašistické organizácie sveta: Pretože pošpinili ducha olympijských hier,diskriminujú športovocov a krajiny, ktoré títo športovci reprezentujú, nedovolia im zahrať hymnu a P.Coubertain sa v hrobe obracia…žiadam o anulovanie ZOH 2018 i o zrušenie olympijského športu, ak to má takto pokračovať….a naše médiá?

Kto sa ešte baví na vete: Sovietska protivzdušná sila ZASTAVILA juhokórejské lietadlo v lete? Masmédiá to dnes prekonali: „Dve mladučké Rusky predviedl strhujúce divadlo“…a naše médiá predvádzajú, ako „musia“ klamať a nepovedia pravdu, len ju „naznačia“….

Každopádne, Ruské olympijské reprezentantky krajiny Ruská federácia, gratuľujeme k olympijskému zlatu i striebru.

NAS NEDOGONJAT!