Menševici?

11. novembra 2018, asimo, Nezaradené

Voľby do obecných samospráv -komunálne voľby na Slovensku vyhrali menševici. Veď ich všade volilo iba do 35 až 44 percent voličov a teda obyvateľov Slovenskej republiky. Niekto sa donedávna sťažoval, že furt tu pretrvávajú „boľševici“ a ich metódy…no dobre, faktom je, že „boľšínstvo“, teda väčšina obyvateľstva sa „vyondila“ na voľby a tých do 44 percent čo voliť bolo, to boli zúfalci zachraňujúci povesť DEMOKRACIE NA SLOVENSKU.

Ale nie, neporozumeli ste, nesťažujem sa. Iba konštatujem fakt: ak sa víťazmi v komunálnych voľbách stali ľudia s voličským oprávnením od pár po 44 percent, volila ich menšina. 

A tak sú to meňševici.

Uvidíme. Volil som – preto sa nesťažujem. Moji kandidáti boli ešte „menší“…neprešli, ale aspoň „sa ukázali na zozname. Nebolo ich všade plno, nelemovali svojim ksichtom bilbórdy, ani nevykúkali na mňa zo schránok či z internetovej reklamy.

Ozaj, mladí – a všimli ste si vy bratislavskí mladí voliči, že za hudobnou a kultúrnou celebritou Vallom sa chytrácky a lišiacki skryli ako nesympatický Štefunko tak i nie masami obdivovaný Beblavý?

Prečo mi to pripomenulo kampane hercov a umelcov v nežnej revolúcii, za ktorými sa skrývali „rozdávači majetku“ Klaus, humanisti Havel a populisti Mečiar neskôr?

 

čaká nás krásna menševická budúcnosť….