Čo prinúti občanov Slovenskej republiky? . . . .

20. decembra 2018, asimo, Nezaradené

Ani zlá sociálna situácia…ani 11 Eur mesačne ako pridaná  „almužna“ pre milión sedemstotisíc dôchodcov pri provokačnom pridaní si poslancom a vládnym činiteľom k  už i tak vysokým platom o tisíc či tisícpäťsto Eur mesačne od Nového roka…ani zdraženie energií od Nového roka…ani pochybnosti o prezidentovej „anjelskej čistote“….a možno ani zľadovatelé chodníky a neodprataný sneh, kedže po novom to majú čistiť mestá a obce a nie majitelia budov….

Tak čo? ….isteže: toto ich prinúti ísť do ulíc – len sa hľadá organizátor:

Citujme správu zo sveta: Nás sa to asi netýka: denník Pravda:

„Valné zhromaždenie OSN veľkou väčšinou potvrdilo globálny pakt o migrácii, uviedla agentúra AFP.

Za ratifikáciu paktu hlasovalo 152 krajín, 12 sa hlasovania zdržalo. Proti podľa agentúry AP hlasovali Spojené štáty a štyri ďalšie štáty – Česká republika, Izrael, Maďarsko, Poľsko.

Pakt má za cieľ okrem iného riešiť aj to, prečo ľudia migrujú, ako ich chrániť, ako ich v nových krajinách integrovať alebo ako umožniť ich návrat domov. Dohovor napokon schválili 10. decembra v Marrákeši aklamáciou zástupcovia 164 krajín. Cieľom tohto 34-stranového právne nezáväzného dokumentu je pomôcť lepšie organizovať migračné toky a posilniť práva migrantov. Globálny pakt má okrem iného zabezpečiť možnosti pre legálnu migráciu a eliminovať nelegálne prekračovanie hraníc.“

A Slovenská republika najprv vôľou Národnej rady SR  a vlády SR správne Globálny pakt NEPODPÍSALA a do Marakéša nikoho nevyslala, aby potom na pôde OSN presne podobný pakt hlasovaním schválila. 

….a to je čo?

Kto si robí z občanov Slovenskej republiky dobrý deň? Je to ako s priklepnutím zvýšenia výplat poslancom „my nie, my nie, to oni?“ TAK POTOM DOLU S NIMI – SO VŠETKÝMI!!!!

Ľudia nie sú blbí – sú len dezorientovaní…a idú vianočné sviatky…hľadá sa ORGANIZÁTOR protestov..,.

BUDE?!

Postscriptum od autora:

Myslím, že pán Marček -nezávislý poslanec NR SR už niečo pripravuje, oni stáli pred Lajčákovým miniserstvom PROTI PAKTU, takisto Roman Ruhig pred Prezidentským palácom, sledujte facebooky.

Pre Pup´ška: Isteže, Slovensko bude potrebovať v roku 2035 asi 3 miliony pracovníkov.Ty a ja a mnohí ďalší totiž meszitým zomrieme, tak aby nás mal aspoň kto pochovať, blbče….