Ďakujeme, hokejisti, odteraz vám fandíme a chceme vás vidieť ako majstrov!

9. mája 2019, asimo, Nezaradené

Hokejisti národného mužstva Slovenska budú mať počas MS 2019 na Slovensku na dresoch štátny – teda národný znak, výborné rozhodnutie, občania Slovenska máme komu držať palce!

Prebleskla správa i tu „na Pravde“:

„Keď Miroslav Šatan v stredu 8.mája popoludní prichádzal do miestnosti, kde mal oznámiť konečnú nomináciu na hokejový šampionát, v ruke držal odpoveď.

Nie, to nebol papierik s menami hráčov, ktorí sa mu do nej nevošli. Ale dva dresy – modrý a biely. A na oboch veľký štátny znak.

Slovenskí hokejisti budú na majstrovstvách sveta reprezentovať v tradičných dresoch. Politicko-športová kauza sa tak skončila dva dni pred úvodným buly. “

A TAK TO MÁ BYŤ! 

Hokejoví reprezentanti Slovenska budú v zápasoch bojovať o titul majstra sveta a to na domácom ľade v Slovenskej republike, v dvoch slovenských mestách, v Košiciach a Bratislave. Fandiť chceme a chceme aby im fandila aj slovenská mládež – ako občania Slovenskej republiky, kdekoľvek sú teraz po svete rozhodení – veď už vyše pol milióna občanov Slovenska pracuje v zahraničí…a čo ich má spájať so Slovenskom?

V tejto chvíli ich budú spájať muži v hokejových dresoch bojujúci o majstra so slovenským národným znakom,  takým istým, ktorý vždy podnecoval hrdosť a spolupatričnosť Slovákov. 

…a – kliatbu beriem späť,  ste naši hrdinovia, hrajte a VYHRAJTE!