Andrej Babiš, vráť sa na Slovensko a vykašli sa na českých nevďačníkov

4. júna 2019, asimo, Nezaradené

Práve dávajú z ČTV 24 zábery z Václaváku  nadpis v Pravde hovorí, že „hnev ČECHOV na Babiša je väčší ako Václavák“ v Prahe. A nech kašle na nich… Česi si sami sebe svojich úspešných závideli vždy, či to bol Baťa alebo Čuba…to je ich tradícia.

Babiš je pôvodom Slovák, študoval ekonómiu v Bratislave a pôsobil v zahraničnom obchode. Podnikal a v priebehu rokov sám a bez pomoci iných bánk či partnerov v podnikaní vybudoval po roku 1990 najprv podnik Agrofert, potom holding podnikov Agrofert, ktorý vlastní viac podnikov i na Slovensku. Aj František Čuba, keď ho český minister zemědělství začal prenasledovať v 1990, presunul svoje sídlo JZD Agrokombinát Slušovice do Bratislavy. Baťa zas vybudoval Baťovany, dnes Partizánske. …Andrej Babiš, vykašli sa im na politiku ak si nevážia, politika je svinstvo a Brusel Vás chce „na hák“.

Tak im dajte háka Vy, Bruselu i Prahe. Príďte na Slovenko. Vaše podniky, Vaše dane, Vaše podnikanie do slovenského potravinárstva a poľnohospodárstva je pre nás snom, očakávame Vás…

…máte sa kam vrátiť a u nás bude od septembra i tak bezvládie