Založ si blog

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný:

MY SAMI MÁME MÁLO.

To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím všetkých normálnych a nie bohatých obyvateľov Európskej Únie. Lebo naozaj máme málo a sotva pre seba, pokiaľ nie sme vysokí štátni úradníci, top manažéri, celebrity ako Richard Gere, alebo vlastníci majetkov. Keby títo neboli, určite by sme sa mohli podeliť.:

Už nikdy viac nás netrápte, veď vy na to máte.

AK EXISTUJÚ BOHATÍ A MAJÚ, JE ZLOČINOM ŽE SA NEPODELIA.

A práveže bude zločinom, ak sa oni nepodelia s imigrantami z Afriky a Ázie. Majú svoje areály, majú vily, housy, vlastnia toho toľko, že sa môžu podeliť a to bez toho, že by sami ohrozili svoju životnú úroveň.A nakoniec- majú len jeden žalúdok a ten príjme denne len toľko potravín, aby sa nezadusili…. nech sa teda podelia.

CUDZIE NECHCEME A SVOJE SI NEDÁME!

My skromní priemerní a chudobní obyvatelia Európskej Únie nechceme ich, teda cudzie, majetky a nebažíme po ich bohatstve. Ak by tomu tak bolo, dávno by tu v Európe bola strašná revolúcia…ale my nechceme! Svoje si ale nedáme – často sme vymenili to málo čo máme, za svoju celoživotnú prácu, obetovali sme svoje zdravie, svoj duševný pokoj, svoj čas žitia, aby sme mali aspoň to svoje. NIE, MY SME NEZBOHATLI na hereckých roliach, ani na burze, ani manažovaním finančných podnikov a bánk, ani vo významných štátnych úradoch. Nie, to málo čo teda máme,  to svoje si nedáme!

PRETO SA PRIPÁJAME K SLOVÁM MATTEA SALVINIHO:

a tu je ten príbeh, ktorý obletel v nedeľu svet a zmenil ho tak, že 12.august je už iný.Už nás nikdy netrápte imigračným humanizmom:

SAMI SI VEZMITE IMIGRANTOV K SEBE DOMOV, PANI MERKELOVÁ, PÁN MACRON, PÁN JUNCKER, ale aj pani Čaputová.

Tu je ten príbeh, uverejnený v Pravde v nedeľu:

…“Gere vystúpil po návšteve lode s imigrantami na tlačovej konferencii na Lampeduse, kde vyzval Salviniho, aby prestal „démonizovať ľudí“ a začal prijímať aspoň časť utečencov zachránených na mori.

Salvini Geremu obratom odpovedal, pričom využil tradičnú formulku odporcov migrácie „tak si ich zoberte domov“ a hercovi navrhol, aby si vzal všetkých 160 migrantov do Hollywoodu.

„Ďakujeme tomuto veľkodušnému milionárovi, že vyjadruje znepokojenie o osud migrantov z Open Arms. Môže si ich zobrať do Hollywoodu, vo svojom súkromnom lietadle, všetkých ľudí z lode, a môže sa o nich starať vo svojich vilách. Ďakujeme Ti, Richard!“ napísal Salvini.“

Súhlasíme. A ďakujeme Geremu. Svet sa zmenil: milionári pozývajú imigrantov k sebe….

 

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

Tých 298 obetí z letu MH17 za to nemôžu. . . pietu im nik nevenuje?

17.07.2019

Že opäť ako v 20.storočí žijeme v poriadne studenej ideologickej vojne, si uvedomujeme na takýchto udalostiach, ako je piate výročie zostrelenia civilného lietadla s 298 cestujúcimi na palube nad Donbasom na Ukrajine. Je mi jedno, ako o tom píše európska „demokratická“ tlač a všetky aj naše médiá hlavného prúdu. Je mi jedno, ako o tom píšu ruské médiá. [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189790x
Priemerná čítanosť článkov: 2833x

Autor blogu

Kategórie