Založ si blog

Rusko ako hrozba pre NATO? Trápne a smiešne. . .

„Je extrémne zábavné sledovať, ako s hrozbou RUSKA pracuje NATO – propaganda. Na jednej strane neprestajne hovorí o tom, akou je Rusko hrozbou. A na druhej strane tvrdí, že Rusko nie je veľmi efektívne, že len využíva slabiny svojich susedov. Oboje nemôže byť pravda,“ nepovedala  to Rose Gottemoellerová, zástupkyňa generálneho tajomníka Severoatlantickej aliancie.“ V rozhovore pre Pravdu, ktorý vznikol na Globsec povedala pravý opak, ale veď práve to je smiešne a trápne zároveň. 

Pokúsil som sa iba prekrútiť slová článku pána Matyšáka a očakávam, že budem za to vymazaný. Ale väčšiu hlúposť od vrcholného predstaviteľa Severoatlantickej Aliancie ako tú, čo prečítate v skutočnom článku od redaktora Matyšáka ani nenájdete.

Pretože čo je skutočnou hrozbou pre členské krajiny NATO v súčasnosti? Napríklad nie je hrozbou, ak v každej krajine po zuby ozbrojené a trvale cvičené plne profesionálne vojenské jednotky „sedia“ v kasárňach a cvičia v plánovaných priestoroch blízko hraníc Ruskej federácie, zatiaľ čo z vyše pol druha milióna do Európskej Únie preniknuvších takzvaných utečencov celkom voľne, bez akýchkoľvek prehliadok a zisťovania totožnosti, už tretí rok prúdi do centrálnych hlavných miest Európskej Únie a možno nie oni, ale posmelili ku krvavým útokom teroristov, ktorí by si pri prísnom kontrolovaní dokladov, totožnosti a pri veľmi prísne dodržiavanom režime štátnych hraníc nedovolili ani len pípnuť, nie ešte odpaľovať sa na štadiónoch, v halách koncertných sál, v obchodných domoch a v letištných halách, nenarážali by kamionmi do peších davov mierumilovných občanov Európskej Únie mimochodom platiacich vysoké dane na svoju ochranu práve profesionálnym vojskám SEVEROATLANTICKEJ ALIANCIE?!

Ono je na tom niečo zhnité a choré, asi ako keď ten Nemec so svojim ľahkým lietadielkom preletel cez vysoko dobre strážené pohraničie Sovietskeho Zväzu a prízemným letom pristál až na Červenom Námestí v Moskve – Mathias Rust bol ten hrdina, ktorého nevyrušovali vysoko nadzvukové sovietske stíhačky ani pozemné protiletecké sily a po pristátí v Mosvke sa usmieval do kamery televíznym štábom. Vtedy sme vedeli, že niečo v tom Sovietskom zväze zhnilo. A dnes vieme, čo už dávno ZHNILO v Európskej Únii – ano, je to Severoatlantický Pakt, ktorý hnije a rozkladá sa, lebo nie je schopný zastaviť, ba ani vyhľadať potenciálneho útočníka zabíjajúceho mesačne raz tu a raz tam civilov – občanov Západu, platiacich vysoké až dve percentá Hrubého domáceho produktu vojakom, po zuby ozbrojeným, ale proti terorizmu bezmocným…. členovia Švajčiarskych obranných síl ktorí majú doma pušku pod posteľou sa ohromne bavia na Európe. 

A my hľadáme nepriateľa všade tam, kde nie je. Poznáte to slovenské príslovie o tom, že tak dlho kričíme „Pozor vlk“, až ľudia prestanú všímať, keď vlk skutočne zaútočí….

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189517x
Priemerná čítanosť článkov: 2829x

Autor blogu

Kategórie