Založ si blog

Mali ste v ostatnom čase hnačky a grcali ste? Nebojte sa, to nie zo stresu. . .

To sa na vás podpísal iba liberálny globálny trh s globalizovanou spotrebou, ktorú vnútili Slovensku štruktúry Európskej únie.

Nie, nehromžím na Európsku Úniu, pretože predsa ako povedal chlap múdry a šéf parlamentu, chvalabohu že sme v Európskej únii, ktorá nás ochráni vždy šengenskými hranicami od zloby sveta, ktorá nás ochráni európskym zákonodarstvom od nekvality a nehygieny, nuž, lenže KEDY A KDE?

Ak sa zistili tie stovky ton, rozumej tisícky kilogramov, rozumej desaťtisíce porcií brazílskeho mäsa, poľských kurčiat, ukrajinských moriek, atď atď, prosím vás, viete si predstaviť  ako dlho už a v akom masívnom nasadení bolo obyvateľstvo Slovenska otrávené a otravované? To vážne potrebujete k tomu komisára Poirota či vrchného inšpektora Barnabyho, aby ste zistili, že sa tu deje masová otrava obyvateľstva?

…zvrchu chemitrails, teda na čistej oblohe po lietadlách hodinu i viac zanechávané stopy po lietadlách, čo v žiadnom prípade nie sú kondenzačné pary, v tekutinách chloridy a dusičnany a bohvie čo nám pridávajú do vodovodných rúr tie zahraničné akciovky čo vlastnia potrubia, zelenina zo Španielska obrábaná neumytými Afričanmi, mäso pokazené ešte v Brazílii a rozmrazované bohvie koľko krát kým ho vyložia do supermarketových pultov, alebo kým ho reštaurácie a závody verejného stravovania nepoužijú s kalkuláciou „čerstvé mäsko zo slovenských strání“?

Koľko krát vás prehnalo minulý rok? Viete, o koľko percent sa zvýšili črevné príhody, žalúdočné vredy a úmrtia z vysokého tlaku (zasolené potraviny) či ako dlho sa prejavuje otrava z dovezených potravín? Vie odpovedať minister zdravotníctva koľko je tých zdravotných prípadov z pohotovosti??

No vidíte, a netreba ani rakety ani delostrelecké míny, ani samopaly… aké ľahké je vyčistiť územie… umierame sami , ticho . a zaplatíme si to….

P.s. diskutéri, nerozčuľujte sa, už ste si boli kúpiť svoj obed v reštike? Nie som žiadny extrémista – choďte pozrieť do nemocníc a do starobincov, čím kŕmia našich nemocných a starých…. a len dúfajte, že jedáleň vašich detí a vnukov je zásobovaná z čisto slovenskej produkcie potravín…prosím, až potom súďte….

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189512x
Priemerná čítanosť článkov: 2829x

Autor blogu

Kategórie