Založ si blog

Vážne neexistujú „chemitrails“?

Vážne tie dlhotrvajúce stopy po lietadlách – chemické dráhy, trvajúce hodinu i viac na oblohe – neexistujú? Pridal som to do minulého blogu iba preto, lebo som dokladoval, ako sme otrávení a otravovaní zo vzduchu, z vody i z potravín a teda zo zeme tu  a my na Slovensku, že nám netreba ani vojnu zažiť… a namiesto oopozície voči tomu, že brazílske mäsko je predsa dobré, že voči poľským kuratám a vajciam nenamietame, lebo veď sú tak príjemne – lacné, sa zdvihli pindy diskutérov, že s tými chemitrails som to prehnal.

Nie, teraz nebude nič o otravách – potravinách – dnes o 10,00 hod bola tlačovka Únie hydinárov o tristnom nechutnom dovoze a o likvidácii slovenskej hydiny, ale dám do stávky šampanské, že z takejto tlačovky na TASR neuverejní nik z masmédií nič – už to majú zakázané – ani v telke to neuvidíte, možno si to vygúgliť….

A tak späť k chemickým dlhotrvajúcim dráham po lietadlách na oblohe – lebo: veď ak neexistujú, prečo máme my tu na autách taký čudný mastný povlak na sklách, kde napr. na prednom skle sa ani po umytí ostrekovačom nedá ten „film“ zotrieť? Obloha čistá, v marci ešte nekvitli kvety ani stromy, nepadal sneh ani dážď – čo to teda bolo? Čo to vdychujeme?… mimochodom, moje pozorovania presne k tomu zamerané som robil v Bratislave – za Bratislavou  – v piatok 17.marca – bolo krásne slnečné počasie a na oblohe pravidelne hodinu po hodine prelietavali lietadlá z juhu na sever v rôznych dráhach, každú hodinu – vytvorili do poludnia takú tú čudnú oblohu – celá pretkaná chemiskými rozpúšťajúcimi sa dráhami  a postupne sa meniacimi v takú „bielu hmlu:“ – ale čiastočne priesvitnú – a spomeňte si, že v sobotu už pršalo a bolo chladno – kašlite na predpovede počasia, tí sú o niečo len presnejší ako predpovede ekonómov….

A keď som pozorovanie robil teraz v nedeľu 2.apríla v tom istom čase na tom istom mieste – žiadne lietadlo s chemitrails, tie čo preleteli išli takmer v rovnakej dráhe v časovom odstupe možno i hodina, biele dráhy za nimi zmizli do 10 minút po prelete…

Hm? Dá niekto dotaz na pozorovacie stanice meteo, alebo lepšie, slovenským protivzdušným silám či čo to ešte zostalo?

Otázka neznie ČI? otázka znie: PREČO?

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189510x
Priemerná čítanosť článkov: 2829x

Autor blogu

Kategórie