Založ si blog

Čo prinúti občanov Slovenskej republiky? . . . .

Ani zlá sociálna situácia…ani 11 Eur mesačne ako pridaná  „almužna“ pre milión sedemstotisíc dôchodcov pri provokačnom pridaní si poslancom a vládnym činiteľom k  už i tak vysokým platom o tisíc či tisícpäťsto Eur mesačne od Nového roka…ani zdraženie energií od Nového roka…ani pochybnosti o prezidentovej „anjelskej čistote“….a možno ani zľadovatelé chodníky a neodprataný sneh, kedže po novom to majú čistiť mestá a obce a nie majitelia budov….

Tak čo? ….isteže: toto ich prinúti ísť do ulíc – len sa hľadá organizátor:

Citujme správu zo sveta: Nás sa to asi netýka: denník Pravda:

„Valné zhromaždenie OSN veľkou väčšinou potvrdilo globálny pakt o migrácii, uviedla agentúra AFP.

Za ratifikáciu paktu hlasovalo 152 krajín, 12 sa hlasovania zdržalo. Proti podľa agentúry AP hlasovali Spojené štáty a štyri ďalšie štáty – Česká republika, Izrael, Maďarsko, Poľsko.

Pakt má za cieľ okrem iného riešiť aj to, prečo ľudia migrujú, ako ich chrániť, ako ich v nových krajinách integrovať alebo ako umožniť ich návrat domov. Dohovor napokon schválili 10. decembra v Marrákeši aklamáciou zástupcovia 164 krajín. Cieľom tohto 34-stranového právne nezáväzného dokumentu je pomôcť lepšie organizovať migračné toky a posilniť práva migrantov. Globálny pakt má okrem iného zabezpečiť možnosti pre legálnu migráciu a eliminovať nelegálne prekračovanie hraníc.“

A Slovenská republika najprv vôľou Národnej rady SR  a vlády SR správne Globálny pakt NEPODPÍSALA a do Marakéša nikoho nevyslala, aby potom na pôde OSN presne podobný pakt hlasovaním schválila. 

….a to je čo?

Kto si robí z občanov Slovenskej republiky dobrý deň? Je to ako s priklepnutím zvýšenia výplat poslancom „my nie, my nie, to oni?“ TAK POTOM DOLU S NIMI – SO VŠETKÝMI!!!!

Ľudia nie sú blbí – sú len dezorientovaní…a idú vianočné sviatky…hľadá sa ORGANIZÁTOR protestov..,.

BUDE?!

Postscriptum od autora:

Myslím, že pán Marček -nezávislý poslanec NR SR už niečo pripravuje, oni stáli pred Lajčákovým miniserstvom PROTI PAKTU, takisto Roman Ruhig pred Prezidentským palácom, sledujte facebooky.

Pre Pup´ška: Isteže, Slovensko bude potrebovať v roku 2035 asi 3 miliony pracovníkov.Ty a ja a mnohí ďalší totiž meszitým zomrieme, tak aby nás mal aspoň kto pochovať, blbče….

Naša vďaka Geremu tlmočená Salvinim: Nech sa stane vzorom všetkým čo chcú pomôcť

12.08.2019

Človek predsa len cíti humanizmus v duši, najmä v kresťanskej Európe. Dlho sme boli manipulovaní a vydieraní práve poukazom na naše svedomie. Ale zmenilo sa to v nedeľu 11.augusta 2019 a svet odteraz už bude iný: MY SAMI MÁME MÁLO. To je prvý zákon, ktorý môžeme v sebe schváliť bez toho, že by sme sa previnili vlastnému svedomiu. Nemyslím len nás Slovákov, myslím [...]

Feťáci chcú do vlády, mafiáni sú už v nej, úžerníci zakladajú strany. ..

08.08.2019

Bože čo sa to deje na tom mojom milom rodnom Slovensku? Nečudujem sa že sme všetci čo sme mali rozum ušli, emigrovali… ale tu už ide o náš pocit domoviny…alebo ho už nemáme? Pred tridsiatimi rokmi sme nadávali na komunistov…nuž, mali svoju ideológiu a boli medzi nimi kariéristi, alebo hlboko veriaci v komunizmus…. Ale toto tu? Čo to tu je? Srbi museli [...]

Len rezignovaný povzdych: A mňa prečo nevezmú? !! !

21.07.2019

Demagógia masmédií hlavného prúdu a pravicových politikov: Stotisíc miest je voľných, Srbom plat 500 eur stačí EKONOMIKA „V priemyselne rozvinutých častiach Slovenska čoraz viac podnikov nevie pokryť rastúce zákazky bez pracovníkov zo Srbska a z Ukrajiny.“ NIE JE TO PRAVDA! PODNIKY BY RADY ZAMESTNALI A NAŠINCI BY RADI PRACOVALI: Ale nemajú ako o sebe vedieť. [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:57

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 189451x
Priemerná čítanosť článkov: 2828x

Autor blogu

Kategórie